Het is zo’n zondag waarop iedereen eigenlijk graag binnen blijft, maar bij mij kriebelt het alweer om naar buiten te gaan. Ik hou het weer in de gaten om te zien wanneer ik tussen de regendruppels door toch maar even kan gaan genieten van de geur van vrieskou. Wat is het heerlijk om een frisse neus te gaan halen met dit weer! En het is even leuk om dan weer thuis te komen en op de bank te ploffen met warme chocolademelk en een stuk appelcake. Want die staat nu in de oven. Ook een heerlijke geur trouwens! Terwijl de regen dus nog even naar beneden valt en ik toch wacht op cake, tijd om even de week te overlopen.

Highlights

Dynamische groepen – maandag had ik een vergadering voor het feest van 25 jaar voedselteams. Daarvoor was ik speciaal naar Merelbeke gereden, meer dan de moeite waard. Wat een geweldig fijne groep dynamische en creatieve mensen. Daar word je toch gewoon blij van! Al onze gekke ideeën hebben alvast een paar concrete plannen opgeleverd. En die worden dus uitgewerkt.
Afgelopen vrijdag had ik dan ook nog een vergadering met het lokale voedselteam waar ik verantwoordelijk ben voor de financiën. Vergaderen, dat klinkt een beetje saai, maar ik heb de vergaderingen met deze groep nog nooit saai gevonden. Hoe een groep mensen toevallig kan samen komen met dezelfde ideeën en het gevoel kan geven dat je er een paar lieve vrienden bij hebt. Zalig gewoon!

Test Frans – ik heb eigenlijk een hekel aan testen. Ik wil ze het liefst zo snel mogelijk achter de rug hebben en het gebeurt wel eens dat ik dus ondermaats presteer omdat ik te snel de test af wil hebben. Maar voor deze test Frans ging dat eigenlijk heel vlot. Ik kon de oefeningen vrij goed maken, zette kruisjes waar ik eigenlijk niet zeker over was, keek het nog even na en diende toen in. En het resultaat bleek ook niet ondermaats, maar heel goed te zijn. Kijk, zo is een taal leren natuurlijk nog vele malen leuker!

test frans

Covenmeeting – na een paar tegenslagen waardoor ik niet bij jaarfeesten of bijeenkomsten aanwezig kon zijn, kon ik mijn lieve heksenbroers en -zusjes afgelopen donderdag weer knuffelen. Het was een heerlijk moment waarbij we natuurlijk lekker bijkletsten, maar ook weer wat gewerkt hebben. Er werden voorbereidingen voor Yule gedaan en onze hogepriesteres nam ons meer op een prachtige pathworking. Het was een ontzettend mooie en intense ervaring, waarna ik terug naar huis kon vol energie.

Lekker luieren – door mijn vrij drukke week, waarbij ik verschillende avonden niet voor middernacht in bed lag, was ik behoorlijk uitgeteld afgelopen vrijdag. Maar dat los je natuurlijk op door heerlijk te luieren. Ook de rest van het weekend hadden we niets gepland en hebben we extreem genoten van spontaan alles doen waar je zin in hebt: zoals met Luna knuffelen in de zetel, Disneyfilms kijken, cake bakken, wandelingen maken en vooral: veel lezen onder het genot van thee of warme chocolademelk!

luieren

Lichtpuntjes

♥ dubbele espresso ♥ complimentjes van medeleerlingen ♥ K3 liedjes zingen op het werk ♥ dansjes vroeg in de ochtend ♥ mediteren om te ontwaken ♥ ochtendwandelingen ♥ prachtige boeken lezen ♥ inspirerende mensen ♥ Disneyfilms kijken ♥ warme chocolademelk ♥ ontbijtkoeken ♥ knuffelen met Luna ♥ een mooie agenda ♥ Happinez ♥ wintersalades ♥ samenzijn met gelijkgestemden ♥ knuffelen ♥ appelcake ♥ sneeuw ♥ tosti’s ♥ warme dekentjes ♥ zwemmen ♥ de veranderingen in de natuur ♥ fietstochtjes van en naar het werk ♥ pathworkings ♥ mantra’s ♥ bidden ♥ heerlijk uitwaaien ♥ belegde broodjes ♥

sneeuw

Music Maestro

5 Replies to “Days of gratitude #46 | vergaderingen, vooruitgang en magie”

  1. Heerlijke lichtpuntjes! Zwemmen, oh wat mis ik dat, maar heerlijk dat jij er zo van kan genieten. Jullie hebben echt sneeuw gehad. Ik zag het al op instagram. Stiekem een beetje jaloers. X

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.