Zodra je weer aan het werk gaat en een veertigurenweek werkt, merk je plots dat de tijd veel sneller voorbij gaat. De afgelopen weken was het heel eenvoudig om geluksmomentjes te vinden, maar deze week was het veel belangrijker om ze bij te houden. Die kleine momenten van geluk zorgden ervoor dat ik niet te gauw over mijn grenzen ging en een paar dingen anders aanpakte dan voorzien. Want soms moet je dan ook gewoon genieten van het moment en de verplichtingen even links laten liggen. Zo schreef ik gisteren uiteindelijk toch het eerste deel van ‘Inspirerend geluk’ nog niet, omdat ik vrijdag en zaterdag teveel bezig was met genieten van de momenten en het weekend. Hoe het bloggen vol te houden zonder mezelf verplicht te vullen zal de focus worden van de komende weken. Maar eerst sluit ik dit weekend af met een mooie Days of Gratitude waarbij ik ging fietsen, Franse les volgde en we onze eerste huwelijksverjaardag vierden!

Things I love

♥ bijna iedere dag droog naar het werk kunnen fietsen, ondanks het slechte weer;
♥ goed onthaald worden op mijn nieuwe werk;
♥ er is heerlijke koffie op mijn werk;
♥ een prachtige zonsopgang zien;
♥ de eerste Franse les van dit jaar was alvast heel interessant;
♥ tussen de wolken toch nog een stukje blauwe lucht zien;
♥ ’s avonds nog de motivatie vinden om een aantal blogjes te schrijven en het ook nog leuk vinden!

days of gratitude days of gratitude days of gratitude days of gratitudedays of gratitude

Things that made my week awesome

♥ me goed voelen over mezelf en op mijn werk;
♥ koffie verkeerd wanneer de vermoeidheid toeslaat;
♥ de prachtige bomen op mijn weg naar het werk die mij beschermen tegen zware regenbuien (op terugweg naar huis vrijdag werd ik goed nat geregend);
♥ chocolademelk en zwarte chocolade, perfecte combinatie;
♥ bloemen krijgen van de schoonmama voor onze eerste huwelijksverjaardag!

days of gratitude days of gratitude days of gratitude days of gratitude days of gratitude

Things I did this weekend

♥ frietjes van onze vertrouwde frituur om het weekend goed in te zetten;
♥ met mijn Lief gaan winkelen;
♥ samen lekker gaan eten in ons favoriete restaurantje;
♥ onze eerste huwelijksverjaardag samen goed vieren;
♥ met vrienden een goeie gaan drinken in een nieuwe etablissement;
♥ op babybezoek gaan;
♥ gaan trainen met Luna en ons goed amuseren;
♥ gaan eten bij de schoonouders;
♥ luie zondagavond houden!

days of gratitude days of gratitude days of gratitude days of gratitude

Things that made me sing

6 Replies to “Days of Gratitude #41 | fietsen, Franse les en huwelijksverjaardag”

 1. Ik vind het zo fijn om te lezen dat je zo heerlijk naar je nieuwe werk toe gaat en dat jij goed onthaalt wordt en er zelf dus ook heel veel plezier in hebt in wat je nu doet! Dat straalt gewoon vanuit die paar regels hier alleen al.
  Ja, dan gaat de tijd weer sneller en is het moeilijker bij te houden allemaal, haha

  Van harte met jullie eerste jaar huwelijk en is er een kans dat we nog eens een foto van jou gaan zien in jouw bruidsgewaad? 😉

  Ik wens jou alvast een hele fijne nieuwe week toe met nog meer mooie momenten!
  X
  Morgaine onlangs geplaatst…The Versatile Blogger AwardMy Profile

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.