Ondanks de moeilijke week was er toch weer een heleboel om ontzettend dankbaar voor te zijn. De moeilijke periode is nog niet ten einde, maar we blijven kijken naar elk klein lichtpuntje. Ik neem jullie weer mee in mijn dankbaarheidsdagboek van deze week!

Things I love

♥ mijn nieuwe zwarte pumps, ik schreef er zelfs een blogje over;
♥ een prachtige les Tai Chi waarbij ik even alles los kon laten;
♥ vroeg in mijn bedje duiken met een mooie tekst. Even loslaten en tot mezelf komen, om slaap in te halen;
♥ het begrip van mijn leidinggevende i.v.m. het overlijden van mijn meme;
♥ de inspraak die ik van mijn mama kreeg, samen met mijn zussen, in het regelen van de afscheidsdienst voor mijn meme;
♥ een ice tea in het zonnetje;
♥ als mijn eten ondanks alle moeite die het kostte toch nog ergens op lijkt;
♥ een boek en warme chocomelk om de wereld even te vergeten;

Things that made my week awesome

(op een relatieve manier, het is meer dat ze het draaglijk maakten deze week)

♥ een vrije dag mogen nemen na het overlijden van meme waardoor ik de tijd kreeg om te bekomen en de ruimte te geven aan mijn verdriet;
♥ hard werkende vaders;
♥ alle liefde en steun van mijn Lief;
♥ de vele lieve berichten die ik van kennissen en vrienden kreeg. Op mijn facebook kreeg ik steunbetuigingen en als reactie daarop lieve, bezorgde berichtjes. Dan toch maar een uitleg gepost waarop ik nog meer lieve berichten kreeg;
♥ het horloge van mijn meme dat ik als aandenken kreeg;
♥ de wandeling met Luna die ik gewoon hard nodig had;
♥ de fijne reacties van mijn mama en zusjes op de tekst die ik voor de afscheidsdienst schreef;
♥ een mooi gesprek met mijn zus, ook al lag ik dan al in bed!

Ik wil ook jullie ook nog eens bedanken voor alle lieve woorden die jullie schreven op het gedicht dat ik postte naar aanleiding van het overlijden van mijn meme. Reageren lukt me niet heel goed, maar ik wil toch even zeggen dat het mij heel veel heeft gedaan!

Things I did this weekend

♥ ruimte geven aan het verdriet
♥ verder werken in ons huis, we moeten toch door…

Days

Days

Things that got under my skin

met dank aan Morgaine die dit liedje poste, als reactie op mijn gedicht…

Ik kon het niet laten om deze er ook nog bij te zetten:

13 Replies to “Days of gratitude #32”

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.