Eindelijk is het me gelukt om nog eens een days of gratitude in elkaar te steken! De afgelopen weken was het zoeken naar een balans tussen werken in ons huis, het huishouden op orde houden en blogtijd vinden. En dan moest ik natuurlijk ook nog 40 uren op mijn job draaien – al zaten daar toch echt een paar vrije dagen tussen. Stilaan begin ik alles zo’n beetje in de vingers te krijgen met een nieuwe routine en dus kunnen jullie weer genieten van ‘days of gratitude’. Laat ik er maar aan beginnen!

Things I love

♥ de eerste resultaten van hard werken beginnen zien! De afgelopen weekends was er behoorlijk veel werk, maar de resultaten waren nooit echt zichtbaar. Leidingen steek je namelijk het liefst weg onder een dikke laag plaatser. Maar nu kunnen we lichten aansteken, stekkers in stopcontacten doorheen het hele huis gebruiken en kunnen we weer water uit de kraan gebruiken i.p.v. uit de regenput.
♥ de pauzes die het universum op mijn pad gooit. Dinsdag miste ik mijn aansluiting waardoor ik drie kwartier de tijd had om een ontbijtje te nemen in het station. Lekker!
♥ mijn nieuwe hosting. Verdorie wat een gesukkel was dat. Ik ben geen technisch licht en mijn vorige hosting was een goedkoop pakket met uiteraard ook veel minder ondersteuning. De persoon achter de nieuwe host, Webmens, ken ik persoonlijk en heeft de afgelopen week schitterend en snel werk geleverd!
♥ een glaasje wijn, zoute chips en een nieuwe serie. Tussen al dat werken door is het ontzettend belangrijk om af en toe eens me-time te nemen. Grappig hoezeer ik daar nu van kan genieten!
♥ mijn ouders, mijn schoonouders, mijn zusjes, onze vrienden. Meer dan ooit besef ik hoeveel geluk ik met al deze mensen in mijn leven heb. Alle hulp die we van hen krijgen, is onbetaalbaar. Ik kan geen manier bedenken om onze dankbaarheid daarvoor ook echt te tonen… Maar ik vind wel iets!
♥ de onvoorwaardelijke liefde van onze twee hondjes. Wat hebben we ze verwaarloost de laatste tijd, maar er is niets waar je gelukkiger van wordt bij het thuis komen dan een kwispelende staart en een hun mooie bruine ogen.
♥ mijn Lief, uiteraard! Ondanks dat we beiden niet veel van verbouwen afwisten toen we hier aan begonnen, heeft hij het grootste deel van de werken tot nu toe in goede banen geleid en waar hij kon zelf de handen uit de mouwen gestoken. Hij is goud waard!
♥ music was my first love. Met de vermoeidheid van de laatste dagen is het heerlijk om op weg naar huis op de trein even spotify op te zetten en het nieuwe album van Florence + the machine te beluisteren.

Things that made my week awesome

♥ de nieuwe keuken die bij ons in huis werd geïnstalleerd. Het is gewoon perfect! We hebben goede keuzes gemaakt en de keukenbouwer heeft uitzonderlijk goed werk geleverd. Ik ben een beetje verliefd!
♥ een ontzettend fijne covenavond waarna ik een veel te korte nacht had, maar waar ik ook wel ontzettend veel energie voor in de plaats kreeg.
♥ genieten van het zonnetje. Elke ochtend en avond op het station in het zonnetje kunnen zitten en met de fiets de korte afstanden afleggen is echt fijn. Van zon krijg ik energie en dat kan ik op dit moment echt goed gebruiken.
♥ het voldane gevoel dat je krijgt wanneer je weer wat werk verzet hebt. Het is lastig, het is moeilijk, maar het is het allemaal meer dan waard! (en dan lees je nog even Happinez voor je gaat slapen natuurlijk)

Things I did this weekend

♥ de ziekenzalving bijwonen van mijn grootmoeder. Aangezien alles heel onzeker is, ben ik dankbaar dat ik hier bij kon zijn samen met mijn mama en mijn zusjes.
♥ hard werken in ons huisje natuurlijk, veel meer doen we niet meer in onze weekends: plafonds en deuren schilderen, muren in primer zetten, de rommel van de grovere werken opruimen… Stilaan is het huis klaar om te worden behangen. We zitten nu volop in de afwerkingsfase.
♥ even genieten van rust tussendoor, dat konden we ook wel goed gebruiken. Een goed glas, lekker eten en fijne gesprekken!

Things that got under my skin

4 Replies to “Days of gratitude #31”

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.