Omdat ik dankbaarheid een belangrijk aspect vind in mijn leven houd ik een dankbaarheidsdagboek bij. Elke week som ik de leukste punten hieruit op in ‘days of gratitude’, wat hopelijk een inspiratie kan zijn voor jullie. Wat was er deze week om dankbaar voor te zijn?

Things I love

♥ de frisse geur van de regen die door de slaapkamer waait
♥ mijn bed en een Happinez wanneer ik geveld wordt door buikpijn
♥ luisteren naar mijn lijf
♥ hoe alles loopt met mijn blog
♥ vroeger naar huis kunnen als het nodig is
♥ de zon, het onweer, hoe mooi!
♥ droog naar het werk kunnen en ook naar huis
♥ koffie en rustig schrijven
♥ oma nog kunnen bezoeken
♥ naar de dokter kunnen wanneer het nodig is
♥ bloggen, gewoon dat ik die mogelijkheid heb om mijn zielenroerselen met jullie te delen
♥ de zon op mijn gezicht
♥ een nieuw dagboek waar ik al goed gebruik van maak
♥ de eerste contacten voor de sollicitatieprocedure
♥ een vrije middag doorbrengen met fijne dingen

days of gratitude love 1

days of gratitude love

days of gratitude love 3

days of gratitude love 4

Things that made my week awesome

♥ een gefocuste ademfocus
♥ de prachtige hartmeditatie tijdens de mindfulness terugkomsessie
♥ een onbezonnen dansje kunnen en mogen doen
♥ de liefde van Luna en Wolf
♥ de verbondenheid in de coven
♥ een goede daad kunnen doen
♥ rustig en ongestoord een boek kunnen lezen
♥ de allerleukste lenteswap binnen krijgen
♥ alle lieve woorden over mijn blog, zomaar…
♥ kunnen genieten van de kleine dingen
♥ de ziekte van kip kan opgelost worden met medicatie

days of gratitude awesome 1

days of gratitude awesome 2

days of gratitude awesome 3

Things I did this weekend

♥ naar de dierenarts gaan met Kip
♥ alle maatregelen treffen voor de twee zieken, we hebben de mogelijkheid om zo goed voor onze dieren te zorgen!
♥ verder werken in ons huisje
♥ telkens bloemetjes krijgen wanneer ik op zaterdag naar de doe-het-zelf-zaak moet; zo heb ik er drie verzamelt!
♥ eindelijk mijn swap op de post doen
♥ een filmavondje houden
♥ moederdag vieren met zelfgebakken taart en koffie

days of gratitude weekend 1

Things I loved to read online

Door de drukte wilde ik dit deel eigenlijk laten vervallen. De verbouwingen nemen veel van mijn tijd in beslag en ik schrijf zelf heel graag de dingen die in mijn hoofd zitten op. De inspiratie blijft stromen, maar het bezoeken van blogs schiet er een beetje bij in. Zaterdagavond staan er 109 ongelezen blogposts in mijn Bloglovin’-feed!

Maar omdat het zo relevant voor mij was, was ik heel blij om toch de blogjes van Naoki en van Lonneke over het bloggen te lezen. Als grotere bloggers hiermee kampen dan was het zeker een goed idee van mezelf om de druk rond het bloggen los te laten!

Things that got under my skin

9 Replies to “Days of gratitude #29”

 1. Een hele fijne lijst die ik hier lees, ik hou er ook eentje bij elke dag, deed ik al jaren terug, ergens hield het op, maar dankzij het boek The Magic van Rhonda Byrne, ben ik ik er ook weer heel veel meer bewust mee bezig, nog een aantal dagen, dan heb ik dit boek uit, en daarna ga ik het zelf weer oppakkken, ben al op zoek naar een leuk lief dagboekje voor op mijn nachtkastje weer. 😉

  En herkenbaar, geen 109 blogs, maar door afwezigheid hier en daar door drukte, vind ik over de 50 blogs al veel, hahaha

 2. Nog steeds één van mijn favoriete liedjes, dat hier ook regelmatig uit de boxen knalt. En btw, ik hou ook van de ‘gratis’ bloemetjes die je als extraatje krijgt bij de doe het zelf (Hubo?). Ik heb vandaag genoten van terrasje doen met vriendlief, omdat we wat vroeg bij mijn ouders aangekomen waren (zij waren nog uit gaan eten). Ik heb een héél mooi orchideetje van mijn mama gekregen, dat hier nu al op mijn tafel staat te blinken 🙂 Daarna zijn we nog even bij vriendje zijn mama geweest, eerst een mooie (kleine) boswandeling gemaakt. Ik had namelijk voor de zus van een collega nog blaadjes van bomen nodig… Daarna zijn we daar ook nog iets op terras in het zonnetje gaan drinken. Ik hou van zon. Dankbaar voor de mooie dagen! 🙂

 3. Wat een fijne lijstjes weer om te lezen. Hopelijk krijg je ook een fijn gevoel van het maken van zulke blogs. 🙂
  Fijn is het hè, om te beginnen in een nieuw dagboekje? Ik vind het altijd heel fijn en leuk als ik er een vol heb. Een soort ‘prestatie’, haha.

  Fijne week! Liefs
  Kim onlangs geplaatst…Mijn week #5My Profile

  1. Absoluut, ik hou ervan om mijn lijstjes bij te houden. En ze hier neerpennen is dan nog eens de week opnieuw beleven op een positieve manier. Mijn vorige was eigenlijk nog niet vol, maar soms gebruik ik tussendoor boeken waar ik eigenlijk niet zo blij mee ben. Met deze dus wel 😀

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.