Ik vind dankbaarheid ontzettend belangrijk en daarom houd ik een dankbaarheidsdagboek bij. Elke week stel ik graag een days of gratitude op met een aantal items uit mijn dankbaarheidslijst in de hoop jullie te inspireren. Een Days of Gratitude met feestjes en boodschappen van het Universum!

Things I love

♥ Tai Chi
♥ lezen over de maan
♥ liefdevolle contacten met de mensen rondom mij
♥ lekker eten
♥ bedankbriefjes uit het hart
♥ wandelen samen met mijn Lief, Luna en Wolf
♥ een ontspannend bad nemen
♥ prachtige verhalen lezen
♥ terug gaan zwemmen
♥ genieten van het uitzicht in de trein
♥ de juiste muziek op het juiste moment
♥ alle hulp van mijn Lief in ons huishouden
♥ knuffelen met Luna
♥ schrijven

days of gratitude bedankt
days of gratitude boek days of gratitude bad days of gratitude etenThings that made my week awesome

♥ tegeltjes voor onze badkamer gaan kiezen
♥ de nieuwe Happinez
♥ ontzettend lieve reacties van de lezers van mijn blog
♥ een terrasje met mijn Lief
♥ getrakteerd worden op frietjes

reflections jezelf zijn

days of gratitude zon

Things I loved to do this weekend

♥ een heerlijke rockabily party op 1 mei
♥ beltaine vieren met drie covens
♥ de verjaardag van mijn zusje vieren

days of gratitude kapsel

days of gratitude beltaine

days of gratitude steencirkel

Things I loved to read online

♥ Vriendinnetje Laura schrijft als Miss Artemis heel fijne stukjes over haar heks-zijn, maar ook over haar persoonlijk leven. Deze week ontstonden ‘gedachten van zoete nostalgie en verloren weemoed’ op haar blog.

♥ Marjolein ging deze week naar koningsdag, maar heeft daar geen goede herinneringen aan over gehouden. Ze schreef een pakkend stuk over het egoïsme van de mens en hoe mensen met een beperking steeds weer geconfronteerd worden met het onbegrip in onze samenleving.

♥ Rosalinde van ‘Passie voor Schrijven’ wist mij ook weer mee te trekken in haar verhaal toen ze schreef ‘waarom je je echt niet zo bezig hoeft te houden met personal branding‘. Een stuk waarbij ik me weer beter voel in het mezelf zijn, want tja, dat is mijn personal branding dan maar!

♥ Er zullen deze week vast nog goede stukken online hebben gestaan, maar ik ben een beetje in vertraging met het lezen van blogs. Heb jij dus nog ergens een goed stuk gelezen, laat het mij zeker weten in de comments. Vind ik leuk!

Things that got under my skin

6 Replies to “Days of gratitude #28”

 1. Ik wil jou bij deze alsnog de Brightest Beltaine Blessings geven, wat mooi dat je dat met 3 covens hebt kunnen vieren. Wie weet ooit in dit leven, dat ik ooit nog in een coven terecht zal komen, en dat is nu waar ik zelf mee worstel, wel of niet 😉

  met maar slechts 1 doel, maar dat kan ook in een volgend leven, wat je al geweest bent, blijf je eigenlijk als vanzelf.

  Hele mooie dankbare momenten lees ik, en ik schrijf er ook elke dag op dit moment maar 10 op, blessings, gratitude met het waarom erbij, waardoor je nog meer inzicht krijgt en het nog dieper gaat wortelen. 😉

  X

  1. Waarom worstel je of je in een coven zal terecht komen of niet?
   Het waarom denk ik erbij (bij mijn dankbaarheidsdagboek), dat schrijf ik niet op, maar het is met dezelfde reden als jij. Het gaat dieper als je het waarom ook kan benoemen.

 2. Wat leuk dat je zoveel foto’s bij dit artikel hebt geplaatst, erg mooi om te zien! Die pizza’s zien er trouwens heerlijk uit zeg. Ik ben heel dankbaar voor jouw lieve mailtje vandaag. <3

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.