Ik vind dankbaarheid ontzettend belangrijk en daarom houd ik een dankbaarheidsdagboek bij. Elke week stel ik graag een days of gratitude op met een aantal items uit mijn dankbaarheidslijst in de hoop jullie te inspireren. Het was weer een zonnige, maar ook heel sportieve week!

Things I love

♥ genieten van de zon
♥ spontane aperitief op een terras
♥ de eerste aardbeien
♥ wandelen met Luna
♥ productieve dagen op mijn werk
♥ heerlijke wraps
♥ dat plekje langs de vaart waar ik heerlijke momenten beleef
♥ de poging om opnieuw te gaan hardlopen
♥ boeken lezen over het hart
♥ blogjes schrijven en inspiratie die vanzelf komt
♥ zinnen die je raken

days of gratitude

days of gratitude aperitief

days of gratitude hardlopen

Things that made my week awesome

♥ bezoek van een lieve vriendin
♥ een prachtige les Tai Chi
♥ dat moment waarop je beseft dat je wel vrede kan hebben met waar je nu staat
♥ het warme gevoel vanbinnen
♥ eindelijk die eerste woorden op papier zetten!

days of gratitude power of the heart

days of gratitude schrijven

Things I loved to do this weekend

♥ werken in de tuin van ons nieuwe huisje
♥ een lekker biertje en Uno
♥ nog meer werken in de tuin
♥ de vele hulp die we kregen op zaterdag: jullie zijn geweldig!
♥ ontspannen in de bioscoop

days of gratitude weekend

 

days of gratitude weekend

days of gratitude weekend

Things I loved to read online

♥ Iris was jarig deze week en showde haar verjaardagsoutfit. Waarom is dit zo leuk? Omdat deze outfit volledig bestaat uit merken die op een duurzame manier bezig zijn. In haar blogpost verwijst ze naar de betreffende webshop die ze ook in een voorgaande post besprak. Een ware schatkist voor wie op zoek is naar ethisch verantwoorde kledij. Ik ben alvast aan het sparen!

♥ Deisy’s blogpost ‘Waarom ik gek ben op hardlopen’ verdient deze week ook zeker een vermelding. Ik heb een trauma aan hardlopen, maar haar enthousiaste post zorgde ervoor dat ik mijn sportschoenen vanonder het stof haalde. Wie doet er lekker mee?

♥ Ik lees al even het geweldige blog van Rosalinde, Passie voor Schrijven. Haar artikel van deze week sprong er toch echt wel uit: waarom een blog niet altijd het juiste medium is voor jouw teksten. Een interessante eye-opener voor mensen met schrijfambities!

♥ Wat een pakkende blogpost schreef Anita van Mindjoy voor haar Mindfulness Maandag. Ze roept iedereen op om je ego het zwijgen op te leggen. Luister naar je hart, een post naar mijn hart!

♥ Emmy van Zon en Maan plaatste deze week een heerlijke post die mij zin deed krijgen om te gaan lezen in het gras. Mijn twee favorieten in een blogpost: met je neus in de zon (en in de boeken). Ze deed er trouwens een leuke winactie bij waar je nog steeds aan kan deelnemen tot dinsdag.

♥ Lisanne schreef een onwijs mooie blog over de voordelen van chronisch ziek zijn. Wat herken ik die punten ook bij een burn-out! De positieve draai die Lisanne aan de dingen geeft, vind ik heel inspirerend!

Things that got under my skin

8 Replies to “Days of gratitude #27”

  1. Wat super lief dat je mijn blogartikel in je lijst hebt opgenomen, thnx lieve Saar! En mooi om te lezen dat je vrede kan hebben met het punt waar je nu staat, dat is het meest waardevolle wat je kan voelen. Succes met klussen!

  2. Wauw! The Levellers! Ik zit nu te luisteren! Memories! Ik heb ze twee keer live mogen zien. Geweldig! Een paar jaar geleden waren ze hier op 5 mei op het bevrijdingsfestival. Puur genieten. Prachtige muziek. Ik gebruik uitspraken van het boek The Power Of The Heart in mijn Follow Your Heart artikelen. Ik vind het een prachtig boek. Regelmatig blader ik het door en pak ik er een uitspraak bij om over na te denken.
    Marion onlangs geplaatst…Follow Your Heart #4My Profile

    1. Oh, wat super leuk dat je hen live hebt mogen zien. Ik heb ze nog nooit live gezien, beetje jammer, want ik vind de zanger een keimooie stem hebben.
      Ik heb inderdaad quotes uit jouw artikelen herkend toen ik het las. Ik vroeg me al af of ze daaruit kwamen 🙂

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.