Dankbaarheid voelen en ervaren is ontzettend belangrijk. Ik deel elke week met jullie een aantal van de punten die ik in mijn dankbaarheidsdagboek heb neergeschreven. Deze week werd er vooral hard gewerkt en wordt de gastenlijst voor de bedankingsbarbecue wel heel lang!

Things I love

♥ Een afgebroken muur en een potrell (steunbalk) die op zijn plaats zit
♥ frietjes van de frituur als het vele werken zwaar begint op te breken
♥ carte blanche op onze bovenverdieping: alle behang en vloerbekleding is verdwenen
♥ als het samenwerken met collega’s een evidentie wordt
♥ zonnige dagen om van te genieten
♥ op dezelfde lijn zitten met mijn Lief over ons gezamenlijk project
♥ onnozel doen met mijn vader, wat was dat lang geleden
♥ paaseitjes opsmikkelen, het is tenslotte net Pasen geweest
♥ een verfrissende cola tijdens het werken, soms mag je eens teveel suiker drinken
♥ de mooie dagpauwoog die voorbij vloog

werken huis days of gratitude

boek

Things that made my week awesome

♥ de vele hulp die we aangeboden kregen afgelopen week bij de werken
♥ uitrusten in het gras
♥ de grote helpende handen van de papa’s
♥ Luna’s gekke kuren en haar liefde voor mijn pa, wat heeft die hond genoten zeg!
♥ fijne gesprekken met mijn collega’s, daar wordt een mens gewoon blij van
♥ dat heerlijke zomergevoel
♥ vrienden die helpen door ons uit te nodigen voor het eten

days of gratitude awesome

Things I did this weekend

♥ euhm… nog meer werken in ons huisje
♥ een luie vrijdagavond, gewoon, omdat het kan
♥ sprekende kaarten trekken
♥ een gezellig etentje bij vrienden
♥ een extra lange wandeling met Luna
♥ bloggen, schrijven en nog meer letters op papier zetten

days of gratitude weekend

days of gratitude weekend

Things I loved to read online

♥ Lisanne richt haar kantoor opnieuw en dook even in de kleurenpsychologie. Dat deelde ze met ons. Uiteraard een welkome post nu ik zelf ook aan het nadenken ben over de kleuren die ik in ons nieuwe huis zou willen gebruiken. Ik krijg trouwens ook een kantoor (om te delen met mijn Lief) en een kamertje waar ik yoga, meditatie en al mijn spirituele dingetjes kan doen!

‘Is groen leven duur?‘ vroegen de Groene Meisjes zich af en ze schreven er een artikel over. Wil je het antwoord op de vraag weten? Ga dan even langs op hun site. Ze hebben ook een heleboel andere fijne tips en ideeën.

♥ Carlijn botste op tegen de uitspraak ‘ik voel me zo depressief vandaag’ en schreef er een ontzettend herkenbaar blogje over. Het gebruik van termen die met ziektes te maken hebben, liggen zowat bij iedereen gevoelig…

♥ Blijkbaar is het niet zo gek dat je je druk maakt om nutteloze dingen. Dagmar heeft er ook mee te maken. Daarom maakte ze een blogpost over het probleem en hoe je ermee om kan gaan.

♥ Op Mind Your Feed verscheen ook een heel interessant en triggerend artikel over spiegelwerk en jezelf goed voelen. Deze uitbreiding op de website van Mind Your Feed vind ik wel heel leuk. Het past in het concept en geeft een fijne meerwaarde!

Things that got under my skin

 

7 Replies to “Days of Gratitude #25”

  1. Altijd mooi en fijn om dit soort lijsten te lezen, mijn notitieboekje staat ook vol met prachtige en fijne dingen in de afgelopen week en die van vandaag mag ik nog noteren, mijn ouder die ook zeer onverwacht even langs kwamen en bleven eten, dat is ook lang geleden zo. Omdat zij een tuin hebben en ik niet, ga ik daarom meestal hun kant op, hahaha

    X

    1. Oh ja, op zonnige dagen is dat natuurlijk veel fijner hè, een tuin om lekker in te vertoeven!
      Al die dingen noteren zorgt ervoor dat je er heel bewust bij stil staat en dat maakt het des te interessanter om te doen vind ik! Leuk dat je het ook bijhoudt in je notitieboekje.

  2. Fijn om dit soort lijstjes te lezen en even stil te staan bij hoe mooi de wereld om je heen is (hoewel we door dagelijkse sleur niet snel zien). Aan het huis werken lijkt mij ook ongelooflijk vermoeiend, maar ik denk dat het later wel zijn vruchten af gaat werpen 🙂 X

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.