Dankbaarheid voelen en ervaren is ontzettend belangrijk. Ik deel elke week met jullie een aantal van de punten die ik in mijn dankbaarheidsdagboek heb neergeschreven. Deze week van days of gratitude bestond uit lentestormen, de laatste les van een reeks Tai Chi en het bezoek van mijn zusje!

Things I love

Mediteren voor het slapen gaan ♥ veilig in mijn warme bedje liggen wanneer het buiten stormt ♥ de lucht na zo’n storm ♥ lekker eten ♥ productief zijn  ♥ paaseitjes ♥ een proper huisje

days of gratitude love

days of gratitude love

days of gratitude love

 

 Things that made my week awesome

Tai Chi volgen en helemaal in de flow zitten waardoor je verbaasd bent dat het uur al om is ♥ een heerlijke wandeling met Luna ♥ geraakt worden door een boek ♥ heerlijk knuffelen met mijn Lief ♥ nieuw kleedje binnen krijgen

days of gratitude awesome

days of gratitude awesome

days of gratitude awesome

Things I did this weekend

Een gezellig ‘sleep over’ met mijn zus ♥ een hapje eten en bijkletsen met goede vrienden ♥ paasontbijt (verrassing Liefje!) ♥ werken in ons huisje ♥ nog meer wandelen met Luna ♥ mijn broodbakkunsten boven halen ♥ broodjesmaaltijd voor mijn ouders (want mijn vader komt de komende week helpen in ons huisje!)

days of gratitude weekend

days of gratitude weekend

Things I loved to read online

Emily Lotus deed een mooie oproep op haar blog waarbij ze vroeg om gastbloggers. Ondertussen zijn er al twee posts verschenen van de mensen die ze geïnterviewd heeft. Heel aangrijpend om te lezen en een prachtig initiatief. De gastblog van Eline ging over het syndroom van Turner, de gastblog van Merijn ging over colitus ulcerosa. Lees hun verhalen zeker eens door!

In datzelfde thema schreef Marion weer een aangrijpende post over dysthyme stoornis. Door haar mooie post begrijp ik nu iets beter hoe het voor haar is om met die stoornis te leven.

Deborah nam ons dan weer mee op de laatste reis van een oude man. Ik las haar post met een krop in mijn keel, want ze heeft het weer schitterend kunnen verwoorden. Ik bewonder het werk dat je doet enorm Deborah, want je geeft mensen een mooi geschenk!

Things that got under my skin

3 Replies to “Days of gratitude #24”

    1. Hihi, en die lay-out is er eigenlijk snel-snel op gezet, omdat ik nog geen tijd gehad heb om eraan te sleutelen. Mijn vorige was een beetje stuk na het updaten 😛

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.