Wekelijks noteer ik in days of gratitude een aantal punten uit mijn dankbaarheidslijstjes en illustreer ze met instagramfoto’s, omdat ik dankbaarheid ongelofelijk belangrijk vind. Dit weekend gaat het niet zo goed met mij. Mijn lichaam geeft me duidelijk aan dat ik te lang over mijn grenzen ben geweest en te weinig naar mijn gevoel heb geluisterd. Ik voel me koortsig terwijl ik geen koorts heb. Toch wil ik even stilstaan bij alles waar ik dankbaar voor ben. Om te beginnen het feit dat ik mezelf sinds kort de ruimte geef om te voelen wat er allemaal in mij omgaat.

 Things I love

De les Tai Chi waar ik elke keer weer rust vind ♥ de meditaties van de Meditation Experience ♥ lekker eten ♥ ontspanning vinden in mijn boeken ♥ begripvolle mensen waarmee ik omringd ben ♥ knuffels van Luna ♥ een wijntje ’s avonds na een lange werkdag

days of gratitude wijntje

reflections

days of gratitude hemel

Things that made my week awesome

100 volgers op twitter, yay-momentje ♥ lieve reacties hier op mijn blog ♥ inspiratie van andere bloggers ♥ de steun van mijn Lief ♥ genieten van kleine dingen met mijn Lief

days of gratitude twitter

days of gratitude salade

Things I did this weekend

De Wereldwinkelquiz, we waren 7e ♥ badkamer gaan bestellen ♥ het eerste breicafé van Curieus ♥ verjaardag van een goede vriend vieren ♥ luieren in de zetel ♥ bekomen van alle emotie van afgelopen weken

days of gratitude breicafé

 

days of gratitude lazy sunday

Things I loved to read online

Marion schreef in het begin van deze week een pijnlijk herkenbaar blogje waarbij ze aangeeft dat ze wil stoppen met vechten.

Beaunino gaf een blog de hasthag #wijoverdrijvenniet waarbij ze een verhaal online knalt dat voor veel vrouwen nog altijd een harde realiteit is.

Deisy riep ons op om wat liever te zijn voor elkaar, want al dat bitch-gehalte is nergens voor nodig.

Dagmar gaf een paar heel bruikbare tips, die ik zelf ook gebruik om meer tijd te maken voor het lezen van boeken!

Things that get under my skin

One Reply to “Days of gratitude #23”

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.