Days of Gratitude is een wekelijkse post waarbij ik met lijstjes en instagramfoto’s alle dingen van de week overloop waar ik dankbaar voor ben. Kleine dingen, grote dingen, alles krijgt hier zijn plaatsje. Omdat ik dankbaarheid ongelofelijk belangrijk vind.

Things I love

Blogjes lezen in de zetel ♥ koffie en cake ♥ fijne quotes in een mooi boek ♥ lezen lezen lezen ♥ lekker eten ♥ een nieuwe Happinez in mijn tas ♥ productieve dagen op het werk ♥ op wandel met Luna ♥ yogamomentjes ♥ blogjes schrijven

days of gratitude love

Things that made my week awesome

Heerlijk artikel over de I Tjing ♥ Meditation Experience met Deepak Chopra en Oprah Winfrey ♥ werk dat goed vooruit gaat ♥ vroege vogel spelen

days of gratitude awesome

Things I did this weekend

De akte voor ons huis tekenen ♥ Ostara vieren met de coven ♥ werken in ons huisje ♥ enkel rustmomenten inlassen voor we werkelijk beginnen ♥ koken voor mijn ouders

days of gratitude weekend

Things I loved to read online

Deisy gaf afgelopen week een aantal reden waarom je paaseitjes zou eten zonder schuldgevoelens. Een heerlijke feel good post. Maar daarnaast wil ik ook even haar schitterende blogs over ‘hoe ik mijn moeder verloor’ onder jullie aandacht brengen. Begin deze week schreef ik namelijk zelf over de kracht van kwetsbaarheid. Wel, dit is een mooi staaltje kwetsbaarheid en kracht in één! Door haar verhaal naar buiten te brengen heeft ze bij mij een heel gevoelige snaar geraakt, maar daarnaast slaagt ze er in mijn ogen ook echt in om mensen te inspireren om toch het beste uit het leven te halen en te kijken naar datgene wat je wel hebt! Deisy, bedankt voor deze schitterende posts! Hier kan je deel een lezen, hier deel twee met een mooie boodschap.

De Groene Meisjes sloten op de boodschap van Deisy aan met een even mooi artikel. Zij schreven enerzijds over ‘later is nu’ en anderzijds over doen wat je leuk vindt en er geld mee verdienen. Volgens hen is het leven te kort om te blijven doen wat je niet graag doet. Gelijk hebben ze, soms moet je je niet gewoon neerleggen bij hoe het leven loopt, maar zoeken naar wat je leuk vindt en daar je energie in steken!

Online dingen posten is natuurlijk veel leuker als je onder bloggers ook nog steun en toeverlaat vindt. Laura van Blogaholic schreef meer over netwerken voor bloggers. Een manier om geld te gaan verdienen met wat je leuk vindt, maar ook voor persoonlijke bloggers een fijn onderwerp om je in te verdiepen. Omdat een netwerk om op terug te vallen gewoon ongelofelijk fijn is!

Hoe fijn zo’n netwerk is, ondervond Carlijn toen ze deze week beschreef hoe ze zich voelde. Een post die mij hard raakte, omdat ik het herken… Vechten om je beter te voelen, hopen dat het gevoel een keer weggaat, even iemand anders willen zijn.

Things that get me dancing

https://youtu.be/jPGKDmuAIKQ

5 Replies to “Days of Gratitude #22”

  1. Wat leuk dat je voor je ouders hebt gekookt en een vroege vogels was! Ik had dat gisteren, om 8 uur was ik wakker (voor mijn doen vroeg) en toen heb ik zoveel gedaan in die eerste uurtjes van de dag. Erg fijn! Die blogposts van Deisy en de Groene Meisjes vond ik ook erg mooi om te lezen.
    Xaviera onlangs geplaatst…Soulful Sunday #9My Profile

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.