Days of Gratitude is een wekelijkse post waarbij ik met lijstjes en instagramfoto’s alle dingen van de week overloop waar ik dankbaar voor ben. Kleine dingen, grote dingen, alles krijgt hier zijn plaatsje. Omdat ik dankbaarheid ongelofelijk belangrijk vind.

Things I love

Prachtig gekleurde ochtendlucht ♥ meditatiemomentjes in de trein ♥ home-made-pizza op maandag ♥ ontbijtsmoothies ♥ wandelen met Luna ♥ Yoga met Tara ♥ Mindfulness meditaties ♥ heerlijk boeken lezen ♥ Dark Kinder Bueno, nieuwe guilty pleasure ♥ nieuwe receptjes uitproberen, koken is echt mijn nieuwe hobby ♥ bloggen ♥ me verder verdiepen in yoga ♥ de maan

days of gratitude love

Things that made my week awesome

Dat zonnetje dat de hele week van de partij was ♥ de voorbodes van de lente mogen spotten ♥ padden en kikkers op mijn dinsdagse wandeling ♥ een lief kaartje van Carlijn ♥ vroeg aan het weekend kunnen beginnen ♥ al die leuke instagramfoto’s

days of gratitude awesome

Things I did this weekend

Met Lief lekker gaan eten ♥ keukenplannen maken voor ons nieuwe huis (en cadeautjes krijgen) ♥ Bbq’en bij de toneelvereniging van een schoolvriendin ♥ mijzelf opsluiten in mijn keuken met heerlijke resultaten ♥ lazy momenten inlassen ♥ blogjes lezen

days of gratitude weekend

Things I loved to read online

Het heerlijke vakantierelaas van Deborah! Ik vind haar schrijfstijl geweldig, hoe ze eenvoudige, dagelijkse en minder dagelijkse dingen omschrijft, schitterend!

Een blogpost van Lisanne om eens over na te denken. Ze filosofeert er een eindje op los over leven in het hier en nu en genieten van elk moment, omdat het elk moment voorbij kan zijn.

Op Beauty by Denies kwam ik deze heerlijke post tegen over waarom blogvriendinnen zo fijn kunnen zijn! Heel mooie omschreven.

In a flow around the world schreef een ongelofelijk ontroerende post over de droom die ze opgaf… Een moeilijke keuze voor een moeder!

Mind Your Feed schreef dan weer een blog over iets waar ik zelf ook heel erg mee bezig ben: gezond boodschappen doen en over hoe duur dat kan zijn.

Als laatste poste Carlijn een confronterend filmpje waarin een meisje een gedicht voordraagt. Ze legt hierin aan haar moeder uit hoe dat gaat met haar depressie…

Things that get me dancing

http://youtu.be/Rs1cPfPxu2E

4 Replies to “Days of gratitude #21”

  1. Ik vind het altijd geweldig om te zien dat jij zo heerlijk bezig bent met koken! Mooi dat je zoveel houdt van de yoga met Tara.

    Wauw dat filmpje waarin het meisje haar depressie uitlegt… die komt binnen zeg. Ik heb gelijk de tranen in mijn ogen staan, want hoewel ik nu geen depressie meer heb herken ik dat gevoel enorm en sluipt het er nog steeds weleens in.
    Xaviera onlangs geplaatst…De Blogspiratie TagMy Profile

  2. Ik ben zo blij dat mijn kaartje is aangekomen! Ik was zo bang dat ik het niet goed had gedaan met de postzegels.

    Dat filmpje vind ik zo bijzonder, ik blijf hem ook keer op keer kijken. Zo te lezen ben ik niet de enige bij wie dat binnenkomt
    Carlijn onlangs geplaatst…verdrietMy Profile

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.