Days of Gratitude is een wekelijkse post waarbij ik met lijstjes en instagramfoto’s alle dingen van de week overloop waar ik dankbaar voor ben. Kleine dingen, grote dingen, alles krijgt hier zijn plaatsje. Omdat ik dankbaarheid ongelofelijk belangrijk vind.

Things I love

Met een bak verse popcorn in de zetel hangen ♥ lezen in het zonnetje ♥ lekkere dingen bakken ♥ Kinderbueno, my guilty pleasure ♥ de maan hoog aan de hemel ♥ Lenormand leggen ♥ lezen bij een heerlijke kop koffie ♥ home-made-voedsel ♥ ‘Eigen regels opstellen ♥ nieuw boek beginnen!

days of gratitude love

Things that made my week awesome

Het terugkommoment van Mindfulness ♥ mijn heerlijk bananenbrood ♥ die zalige wandeling met Luna ♥ beginnen aan yoga met Tara Stiles ♥ genieten van de aankomende lente

days of gratitude awesome

Things I did this weekend

Vroeg aan het weekend beginnen ♥ mijn huisje proper maken ♥ lekker uit eten met Lief ♥ yoga op zaterdagochtend ♥ uren in de keuken doorbrengen met heerlijke resultaten ♥ Mabani kijken bij kennissen ♥ winkelen ♥ home-made-broodjesontbijt ♥ trainen met Luna ♥ een hele lange wandeling met Luna ♥ Pretty Little Liars kijken

days of gratitude weekend

Things I loved to read online

Regina plaatste weer een geweldige DIY online. Deze keer schilderde ze letters op het bed van haar hond.

Dagmar plaatste een recensie de nieuwste thriller van SJ Watson. Ik heb hem alvast toegevoegd op mijn to-read-lijst!

Op Diadox las ik deze week weer een geweldig gedicht. De schrijfsels van Anita zijn trouwens zeker de moeite om te volgen!

De groene meisjes schreven een artikel over The glorification of busy dat mij heel erg aan het denken zette. Waarom moeten we altijd zo druk zijn?

Op ‘Ik vrouw van jou’ kwam een heerlijk stukje online over feminisme, wat zijn de fabels?

Sophie schreef op ‘de mooiste ster aan de hemel’ over de week waarin zij haar vader verloor. Daaruit selecteer ik de dag dat haar vader overging naar de andere wereld. Een ontroerende en diep rakende getuigenis.

Things that get me dancing

4 Replies to “Days of gratitude #20”

    1. Oeps, ik had mijn datum bij het inplannen verkeerd gezet. Dus je reageerde eigenlijk een beetje te vroeg. Dat stukje van Sophie is heel onroerend. De hele week die ze nu beschrijft eigenlijk. Zeker eens verder lezen 🙂

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.