Days of Gratitude is een wekelijkse post waarbij ik met lijstjes en instagramfoto’s alle dingen van de week overloop waar ik dankbaar voor ben. Kleine dingen, grote dingen, alles krijgt hier zijn plaatsje.

Things I love

Genieten van de zon ♥ home-made-pizza ♥ Luna’s relaxatie terwijl ze naast me in de zetel ligt ♥ boeken lezen ♥ koffie! ♥ vrolijk havermoutontbijt

days of gratitude love

Things that made my week awesome

Het heerlijke boek van Tara Stiles ♥ goed nieuws van de bank over ons huisje ♥ knuffeltijd met Luna ♥ lekker een avondje relaxen met lezen en kleuren ♥ lunchdate, even mijn gedachten verzetten

days of gratitude awesome

Things I did this weekend

Date night ♥ op bezoek bij vrienden ♥ wandelen met Luna ♥ gezellig televisie kijken ♥ gaan eten bij mijn schoonmama en – papa ♥ trainen met Luna ♥ even in de zetel hangen

days of gratitude weekend

Things I loved to read online

Xaviera van Soulheartedly schreef een ongelofelijk mooie inspirerende post over het woord ‘Namasté’.

Een artikel om eens over na te denken, verscheen op Blogaholic waar Laura op een rij zet wat fulltime bloggen betekent.

Op ‘de geur van regen’ toonde Regina hoe ze een uiltje van vilt maakte. Super schattig en blijkbaar helemaal niet zo moeilijk!

Blijkbaar ben ik niet de enige die houdt van een gestructureerd leven en plannen. Miss Lipgloss doet dat ook, en ze legt uit hoe ze dat doet.

Sofie start op maandag een nieuwe reeks over Groen Leven. Afgelopen vrijdag legde ze reeds uit wat dat voor haar inhoud.

Op Passion2Create neemt Sandy ons mee op haar voorbereidende shoppingtrip, want ze slaagt erin om gewicht te verliezen. Even meegluren wat ze nog zou willen aanschaffen?

Things that get me dancing

8 Replies to “Days of gratitude #19”

    1. Dat kleuren is heerlijk om je gedachten even te verzetten. Ik doe het vooral als ik net klaar ben met een serie of een boek en me dan niet meteen op een ander verhaal kan storten.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.