Days of Gratitude is een wekelijkse post waarbij ik met lijstjes en instagramfoto’s alle dingen van de week overloop waar ik dankbaar voor ben. Kleine dingen, grote dingen, alles krijgt hier zijn plaatsje.

Things I love

Slechte dagen kunnen relativeren ♥ de hertjes in de weide ♥ mediteren ♥ boekje uit en een nieuw beginnen ♥ de zon zien opkomen ♥ kaarten die je de weg kunnen wijzen

days of gratitude 18 love

Things that made my week awesome

Zelf gebakken koekjes ♥ covenavond ♥ werken aan de allereerste nieuwsbrief van het PFI ♥ shoppingtripje met leuke verwenproductjes ♥ het pakje dat afgeleverd werd

days of gratitude 18 awesome

Things I’ve done this weekend

Met mijn Lief genieten van de sauna en een heerlijke massage ♥ pannenkoeken als ontbijt krijgen ♥ overal Paasdecoratie zien tijdens het winkelen ♥ een eigen recept uitgeprobeerd ♥ verjaardagsfeestje van een goede vriend ♥ lekker eten bij mijn mama omdat mijn zusje verjaard is!

days of gratitude 18 weekend

Things I loved to read online

Sofie van ‘tussen dromen en leven’ schreef een interessante blogpost met 5 budgettips voor het kopen van natuurcosmetica!

Charlotte schreef weer een hulpzaam artikel over copyright. Deze keer over het gebruik van stukken tekst uit het blog van een ander.

De Groene Meisjes hadden het afgelopen week over mindful eten; een blogje dat mooi aansluit op mijn eigen intentie tot een bewuster leven waarbij ik mindfulness als leidraad gebruik.

Op ‘Your Inspiration Blog’ verscheen een post met vier redenen om van jezelf te houden. Voilà!

 

Things that get me dancing

11 Replies to “Days of Gratitude #18”

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.