Days of Gratitude is een wekelijkse post waarbij ik met lijstjes en instagramfoto’s alle dingen van de week overloop waar ik dankbaar voor ben. Kleine dingen, grote dingen, alles krijgt hier zijn plaatsje. Deze week:

Things I love

De drie belangrijkste personen in mijn leven ♥ met mijn ‘bullet journal’ werken ♥ mediteren ♥ home made pizza’s ♥ doodlen ♥ wegdromen en op vakantie gaan in mijn hoofd ♥ langs een natuurweggetje naar huis fietsen ♥ de maan spotten ’s morgens vroeg ♥ en daarna de zon zien opkomen

days of gratitude love

Things that made my week awesome

wandelingen bij het laatste daglicht ♥ de eerste bloesems aan de bomen ♥ afgewerkte to-do-lijstjes ♥ een lekker dessert van een lieve vriendin ♥ dat we ons huwelijksalbum eindelijk in handen kregen ♥ naar het vogelconcert luisteren met een lekkere kop latte machiato ♥ chocolade krijgen van mijn Lief

days of gratitude awesome

Things I’ve done this weekend

Gaan uiteten met een toffe vriend ♥ de huishoudelijke klusjes eens inhalen ♥ schrijfopdrachten afwerken ♥ eindredactie van Pagan World online ♥ soep voor deze week maken ♥ training met Luna ♥ lazy sunday

days of gratitude weekend

Things I loved to read online

Op Legal Coffee ontdekte ik een ongelofelijk handige blogpost vol tips om je eigen blogbeeld te maken. Heel handig als je de wetgeving op auteursrechten in acht wilt nemen!

Teskuh schreef een geweldig interessante blogpost over hoe van jezelf te houden waarin ze een aantal persoonlijke tips verzamelde.

Laura postte twee filmpjes om leuke Valentijnsknutsels te maken. DIY met de sprookjesjuf!

Op Clossine vond ik een inspirerende persoonlijke blogpost over hoe ze naar buiten gaan gebruikt om haar burn-out te bestrijden. Ze maakte gewoon een plan op om aan haar voornemen te beginnen en het ook vol te houden.

Dagmar spoort iedereen aan om over zijn blog te vertellen en er trots op te zijn. Warempel, ik begon er deze week over tegen onze huwelijksfotograaf en hij vroeg gewoon het webadres!

Als je werkelijk op zoek bent naar inspiratie dan moet je de Soulful Sunday eens lezen bij Soulheartedly. Vorige week waren de inspirerend quote, de speech en de tekst gewoonweg geweldig op elkaar afgestemd. Ik ben al benieuwd wat Xaviera deze week uit haar mouw schudt.

Things to get me dancing

13 Replies to “Days of Gratitude #17”

 1. Leuk dat je uit eten bent geweest met die vriend! Mooi om al die dankbaarheid weer te lezen. 🙂 Die blog van Dagmar vond ik ook erg mooi om te lezen, iedereen mag trots zijn op zijn/haar blog! Lief van je dat ik er tussen sta, dankjewel! Xx
  Xaviera onlangs geplaatst…Soulful Sunday #4My Profile

 2. Heerlijk dat je lekker naar buiten gaat met een kop koffie en geniet van de vogels. Ik ga dat ook weer eens doen. In de zomer word ik vaak samen met ze wakker, maar inderdaad, ik zou ook nu eens naar buiten moeten stappen in alle vroegte. Je brengt me op mooie ideeën.
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays ~ 28My Profile

  1. ’s Avonds vlak voor het donker wordt, is het ook een mooi moment om even naar hen te zitten luisteren. Ik heb dat namelijk toen gedaan, aangezien ik net thuis kwam op dat moment.

 3. Wat een leuk overzichtje! Heeft een beetje weg van mijn TGIF post, en die vind ik ook altijd zo leuk om te maken. Kan me dus voorstellen dat je dit ook met veel plezier hebt gemaakt. Fijne en blije dingen komen voorbij in deze post, super leuk!
  Sas onlangs geplaatst…Thoughts Lately #5My Profile

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.