Things kreeg een andere titel: days of gratitude en werd qua inhoud ook een beetje aangepast. Deze wekelijkse post waarin ik de leuke dingen van de afgelopen week overloop aan de hand van instagramfoto’s en lijstjes kreeg gewoon een nieuw jasje, dus de telling laat ik doorlopen. De nadruk zal wel veel meer liggen op dankbaarheid. Deze week: lekker eten, nieuwe boeken, een tegenslag op vlak van sport en eindelijk: sneeuw!

Things I love

Als voedselexperimenten lukken ♥ af en toe eens een guilty pleasure ♥ aan een nieuw boek beginnen ♥ de volle maan ♥ ik en Luna, the perfect team ♥ mediteren

love days of gratitude

Things that made my week awesome

Een magnifieke zonsondergang tijdens een wandeling met Luna ♥ een good hair day ♥ veel inspiratie voor mijn blog ♥ mijn Lief die voor me kookte ♥ medicijnen, stapels boeken, mijn tablet en liters thee! ♥ eindelijk: sneeuw

awesome days of gratitude

Things I’ve done this weekend

In de zetel liggen ♥ boeken lezen ♥ teveel thee drinken ♥ New Girl kijken ♥ Pretty Little Liars kijken ♥ mindfull kleuren

days of gratitude weekend

Things I loved to read online

♥ Iris ging logeren in het Consious Hotel in Amsterdam en schreef daar een blog over, zoals we van Iris gewoon zijn: groen en hip!

♥ Op ‘ikvrouwvanjou.nl‘ komt er iedere week een gastblog online. Deze keer vertelt een moedige vrouw hoe het christendom haar deed afkeren van zichzelf toen ze ontdekte dat ze lesbisch was. Maar ook over hoe ze uiteindelijk de kracht vond om zichzelf weer lief te hebben.

♥ Marion is bezig met het samenstellen van een Positive Playlist. Echt inspirerend om dit te volgen. Begin deze week zat ze aan de derde aflevering van haar verslag hoe deze tot stand komt.

♥ Jenn mocht als VIP naar de officiële heropening van de Zwaluwhoeve.

♥ Op Blogaholic kwamen weer een heleboel blogtips online. Mijn favoriet deze week was deze over reageren op andere blogs.

♥ Lisanne plaatste een DIY om origami cadeaudoosjes te maken op haar blog.

Things to get me dancing

Aangezien ik deze week niet zo tot dansen kon worden aangezet, een iets rustiger muziekje, maar eentje waar ik vanuit mijn zetel van kon genieten!

10 Replies to “Days of Gratitude #16”

 1. Thanks meid. Dat waardeer ik enorm. Het artikel over reageren op andere blog had ik nog niet gelezen. Goed artikel. Vooral het stukje over respectvol reageren als je het een keer niet met een artikel eens bent. Soms lees je reacties … nou nou. Zou me kapot schamen.
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays ~ 27My Profile

  1. Ik vind het echt fijn om die dingen te volgen en hoe jij op jouw manier dat proces doorloopt. Het is ook zo’n taboe waar je allemaal soms over schrijft en je weet het mooi begrijpbaar te maken. Dat deel ik graag 🙂

 2. Dat artikel op de blog van ‘Ik vrouw van jou’ vond ik erg indrukwekkend om te lezen. Het is sowieso een hele fijne blog! Het Consious Hotel lijkt mij erg mooi om eens te verblijven, dat was erg leuk om te lezen bij Iris! Mooi om weer te zien waar je allemaal dankbaar voor bent, leuk dat je mindful bent gaan kleuren! 🙂
  Xaviera onlangs geplaatst…Soulful Sunday #3My Profile

 3. Super fijn lijstje weer. Ik vind dit altijd zo leuk om van je te lezen.
  Ben even een tijdje niet zo actief geweest met reageren en wilde je zeggen dat ik je nieuwe blog look erg mooi vind!

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.