De regen druppelt gestaag naar beneden. De herfst regeert nog duidelijk over het land. Begin deze maand konden we nog genieten van een paar heerlijke warme, herfstige dagen, maar daarna liet koning winter weten dat hij eraan kwam. Een paar ijskoude dagen, de vroege inval van de avond doen me al naar Kerstmis verlangen. Maar eerst even terugkijken naar november, met een gevoel van dankbaarheid!

♥ Onze reis naar Normandië was geweldig. We genoten van heerlijke wandelingen, prachtige natuur, hadden diepzinnige en vrolijke gesprekken en konden elkaars gezelschap zeker waarderen. Ik kijk met een gevoel van warmte en heel veel dankbaarheid terug op een magnifieke week.

♥ Amélie at haar eerste hapjes. Dat was een heerlijk moment. Met smaak at ze een bordje leeg. Vol enthousiasme volgden andere eetmomentjes. Het haalt de druk eraf. Borstvoeding is nu puur genieten, al heeft ze het ook wel nog nodig. Maar het allerleukste is dat je Amélie zo ziet genieten van eetmomentjes en dat is goud waard!!

♥ Er waren een paar rustige zondagen te vinden in deze maand. Gewoon aanmodderen in huis, genieten van ons gezinnetje en doen waar we zin in hebben. Daar hadden we zo’n nood aan: lekker bijtanken.

♥ Ik blijf het elke maand zeggen, maar ik ben zo blij met alle lieve vrienden om ons heen. Deze maand hadden we een verjaardagsfeestje voor mijn Lief en ik vond het heerlijk om al die lieve mensen bij ons aan tafel te zien zitten. Er ontbraken nog een paar lieverds, maar ze hebben een plekje in ons hart. Ook zij waren er toch een beetje bij!

♥ De betrokkenheid van onze ouders en de meter en peter van Amélie zijn ook het vernoemen waard. Ondanks drukke agenda’s van onze en hun kant waren er ook weer wat mooie bezoekjes en fijne momenten voor Amélie. Ons kleine meisje is geliefd. Ze zal het weten ook!

Amélie

♥ Het gevoel dat je plots overvalt wanneer kleine beeb en Lief gezellig samen bezig zijn. Dat gevoel dat alles gewoon is zoals het hoort te zijn en de energie door je lijf giert. Dit is puur geluk. Onbeschrijfelijk, onvangbaar, maar zo stralend aanwezig!

Wat waren jouw favoriete momenten van deze maand?

3 Replies to “Count your blessings | november”

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.