De eerste maand van het jaar lijkt nog maar net begonnen. Toch loopt ze alweer op zijn einde. Ik had op de terugkeer van het licht gehoopt en daarmee ook met de terugkeer van mijn energiepijl. Maar het mocht niet baten. Het weer bleef guur en herfstig. Heel soms speur ik een beetje lente in de lucht, maar meestal moet ik heel ver zoeken. Gelukkig waren er ook genoeg momenten om van te genieten!

Spelen Amélie

🌸 Wandelen met Luna 🌸 Amélie krijgt goede punten van Kind en Gezin. Niet dat ik daar zo voor sta te springen, maar hé, het doet wel deugd op te horen dat je kindje goed bezig is. 🌸 Genieten van de leesflow. Ik zit al voor op schema met mijn challenge. 🌸 Shoppen met Amélie. Jammer dat ze op het einde van de maand alweer uit haar kleren aan het groeien is. 🌸 Nieuwjaarsbezoekje van lieve vrienden, een beetje familie. 🌸 Lieve mensen terug zien van mijn spiritueel groepje 🌸 Die eerste mindfulness sessie na zooo lang. Man, wat heeft die deugd gedaan! 🌸 Spontane en minder spontane bezoekjes bij vrienden en buren 🌸 Zien hoeveel mensen mijn Lief toch steunen in wat hij doet. Zo trots op hem! 🌸 Onze vakantie plannen en na veel vijven en zessen ook echt boeken! 🌸 Gezellig etentje met collega’s 🌸 Meditatie terug oppakken 🌸 Mijn verjaardag vieren. Niet helemaal zoals ik het me had voorgesteld, maar er waren hele mooie momenten bij 🌸 Gewoon, een warme douche na een lange dag 🌸 Pannenkoeken op zondag 🌸 knuffels van Luna, Wolf, Amélie en mijn Lief 🌸 Amélie die mama zegt, behalve als ze op repeat staat 🌸

Waar ben jij dankbaar voor?

One Reply to “Count your blessings | januari”

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.