Zegeningen tellen, het is een wijze raad. Eentje die ik opvolg en graag regelmatig in een blogpost giet. Omdat in mijn leven heel wat is om dankbaar voor te zijn. Zo ook in de maand september!

We hadden een geweldig fijne zondag toen mijn Lief deelnam aan de Viking Run. De zon scheen, de kindjes waren vrolijk, het gezelschap was aangenaam, … En we konden gezellig de dag afsluiten met een etentje. Kijk, zo’n uitstapjes zijn gewoon leuk om te doen!

Bezoekje

♥ Spontane dates met vrienden. Gewoon samen een frietje eten, iemand die even langs komt, … Talrijke momenten die heel kostbaar zijn.

Girls night: ik, wat vriendinnen, lekker eten en een avondje zonder baby of Lief. Ik hoef dit niet ieder weekend te doen, maar het deed deugd om even lekker weg te zijn van alles. Om even heerlijk onbezonnen bij te praten en te genieten van de mooie dingen van het leven.

Maar samen met mijn Lief dingen doen is even leuk, zeker als het met muziek is. Het optreden van Scala was om van te genieten.

Mist, spinnenwebben met pareltjes, blaadjes op de grond, frisse temperaturen, dauw op de auto, … De herfst is duidelijk in het land. Ik had er niet zoveel zin in, maar nu ze duidelijk aanwezig is, kan ik er toch van genieten.

Bij een vrijgezellenfeestje houd ik altijd een beetje mijn hart vast, maar deze maand hadden we een heel fijn vrijgezellenfeestje. Met een hele groep mensen, zowel de mannen als de vrouwen, gingen we paintballen. De avond werd afgesloten met een drankje, goede babbels en veel knuffels. Jep, dat was zeker geslaagd!

Amélie, onze kleine meid, heeft weer heel wat dingen geleerd deze maand. Haar speelmat wordt te klein, want ze schuift er op haar buikje vanaf. Speelgoed is niet zo veilig meer als het uit haar buurt ligt, ze doet alle pogingen om erbij te komen. Kraaien en gieren is nog steeds leuk, maar het brabbelen zit er goed in. Af en toe hoor je ‘mama’ of ‘baba’. En daar zijn wij natuurlijk heel enthousiast over. Mijlpalen, jawel, het was een maand vol mijlpalen voor onze kleine meid.

Wandelingen in de laatste zomerzon. Twee hondjes die vrolijk kwispelen, een baby genietend van het lichtspel in de bomen en genieten van ons gezinnetje. Check!

Met z’n tweetjes in de zetel dicht bij elkaar kruipen om een nieuwe serie te kijken, terwijl beebje heerlijk ligt te slapen. Deze momentjes waren niet zo talrijk afgelopen maand (drukke agenda van Liefje), maar ze waren heerlijk.

Tradities in ere houden, zoals pannenkoeken op zondag!

 Iets wat hopelijk elke maand blijft terugkomen: de geweldige mensen om ons heen, de talrijke mooie gesprekken, lieve berichtjes en mailtjes, de steun en de luisterende oren. Intense dankbaarheid voor dit alles!

Waar ben jij dankbaar voor?

8 Replies to “Count your blessings | september”

  1. Hele mooie geluksmomentjes, mijn lijst is ook best lang om dankbaar voor te zijn, daarom schrijf ik ze ook op in een apart schrift, en elke keer zeker 8x op 1 dag tot zelfs 15x ergens tussendoor.

    Dankbaar ben ik voor: de tijd in Amersfoort die ik net achter de rug heb. Voor de zon die met regelmaat heerlijk scheen. De tuin waar ik elke dag zelfs met regen in kon zitten dankzij de schitterende veranda. Thijs de kat van mijn ouders die gewoon ook leuk is! Mijn fiets, die heel dankbaar, ook mee kon en ik prachtige ritten heb kunnen maken daar in de omgeving. Dat mijn ouders van alles in huis hadden opdat ik amper boodschappen hoefde te doen, alles was er op natuurlijk de eventuele groenten en fruit na 😉 De trips naar de stad, gewoon om even boodschappen te doen of de historie in te ademen, voel mij daar zo thuis! Dat Politie Amersfoort mij is gaan volgen op IG, hahahaha heel apart en leuk! Dat ik in deze periode dat ik daar was iemand nieuw heb leren kennen, een nieuwe vrienschap in de maak die ik volgende week wellicht ga ontmoeten. Appjes met mijn familie en in een deuk liggen om niets! Mijn ouders zien genieten via app op Sicilië. Roos die op Picasso wilde passen en hier twee weken in huis is geweest.
    X
    Morgaine onlangs geplaatst…Thijs: van de wal in de sloot?My Profile

  2. Mijn reactie wat te lang, hier de rest 😛
    Mijn dochter die zwanger is en goed gaat! Morgen weer een echo voor haar, 10 weken nu. Dat ik nu al oma mag worden, nog vol met levenskracht. Dat mijn moeder nog lang mag genieten van haar achterkleinkind straks. Mijn nicht en kleine nichtje die een dagje langs zijn geweest en wij heel veel fun hebben gehad, lachen tot we in onze broek moesten piesen. Kleine nichtje die het liedje Pokerface heeft ontdekt die middag en thuis bij papa MA MA MA pokerface liep te zingen in de avond, hahaha

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.