Zegeningen tellen, het is een wijze raad. Eentje die ik opvolg en graag regelmatig in een blogpost giet. Omdat in mijn leven heel wat is om dankbaar voor te zijn. Ik laat jullie graag mijn lijstje voor oktober zien!

♥ We begonnen de maand alvast goed met een gezellig etentje bij mijn ouders voor de verjaardag van mijn mama. Mijn zus had lekker gekookt, Amélie werd plat geknuffeld en we hadden het echt gezellig samen. Kijk, voor zo’n momenten teken je toch gewoon!

♥ Lieve vrienden van ons trouwden en wij mochten erbij zijn. Ze zagen er alletwee geweldig uit en het feest was heerlijk! Weer een prachtige herinnering erbij!

Trouw

♥  Amélie ging voor de eerste keer uit slapen en deed dat geweldig. Ze ging op haar gewone uur in bed, vroeg eenmaal eten ’s nachts en was haar lieve zelf. Trotse mama en papa hier hoor!

♥ Mijn Lief en ik hadden deze maand een aantal prachtige gesprekken waardoor we dichter naar elkaar toe gegroeid zijn. De laatste paar maanden waren zwaar en er zullen nog een paar moeilijke maanden volgen, maar we merken dat we daar alleen maar beter uit komen. We voelen ons alleen maar sterker als koppel.

♥ Het blijft maar geweldig goed lopen met de borstvoeding, al loopt het minder vlot met het introduceren van vaste voeding bij beebje. Ik ben trots dat ik nog steeds het beste van mezelf mag en kan geven en geniet van elk heerlijk momentje samen.

Slapen

♥ Een paar goede vrienden deden beroep op mij deze maand. En soms was dat ontzettend zwaar. Maar ik ben dankbaar om te mogen merken dat ik op mijn mindere momenten ook gewoon op hen beroep mag doen. En dat is gewoon goud waard!!

♥ We mochten op het einde van deze maand op vakantie vertrekken. Wat hadden we daar naar uit gekeken. Heerlijk genieten van de natuur, lekker eten en goed gezelschap. Gewoon genieten!

Wat waren jullie hoogtepunten deze maand?

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.