Voor de schoolgaande jeugd is de vakantie alweer een tijdje bezig. Wij zijn er stilaan ook aan toe. Over een weekje is het zover. Dan mag ik het werk even achter mij laten en genieten van een paar vrije weken. We hebben alvast een paar hele leuke dingen op de planning staan!

Heerlijke vakantieplannen

july

🏖 Tien dagen uitrusten in Spanje. We hebben een leuk appartementje geboekt in de oude stad Ainsa, aan de voet van de Spaanse Pyreneeën. Met ons drietjes trekken we daar heen om te wandelen en gewoon heerlijk uit te rusten!

🏖 Zalig veel lezen. Iets wat natuurlijk niet op een vakantielijstje mag ontbreken!

🏖 Een dagje zee. Het petekindje van mijn Lief is jarig en zijn feestje is ook tijdens onze reis. Om het goed te maken, hebben we besloten om een dagje naar zee te gaan met hem en zijn ouders. Super lang geleden dat ik nog naar zee ging!

🏖 Dates met vrienden horen er natuurlijk ook bij tijdens onze vakantie. En in de weekends ervoor en erna! Zo staat er komende weekend een picknick op de planning en volgen er vast nog barbecues en een middagje sauna met de meiden.

🏖 Lekker genieten van de tijd met ons gezinnetje. Tijdens onze werkweken is er soms weinig tijd om echt eens van ons gezinnetje te genieten. Mijn Lief is druk bezet. Ik wil ook soms eens weg en dan hebben we ook nog best wat gezellige afspraken met vrienden. Hoewel dat laatste natuurlijk geweldig plezant is, is een beetje quality time met het gezin ook nodig. Dus dat gaan we doen!

Blogvakantie

Dinsdag

Ook dit jaar heb ik besloten om een blogvakantie in te lassen. Schrijven is voor mij een fijne bezigheid maar het is ook fijn om even niet aan teksten te moeten denken en gewoon te kunnen genieten.

Over deze week zal ik nog een dagboekje schrijven. Komende maandag zullen jullie dus mijn laatste artikel vinden voor ik aan mijn vakantie begin. Ik heb besloten om mezelf een maandje rust te gunnen. Vanaf 20 augustus kunnen jullie dus weer artikels lezen, hier op Galabria.

Wat zijn jullie vakantieplannen?

5 Replies to “Bijna vakantie! – Dit zijn onze plannen”

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.