Dag lieverds, er is weer een week voorbij! Dat betekent dat het zondag is, een dagje om eens lekker uit te rusten, te hangen, of misschien om wat klusjes te doen? Wij doen alvast van alles wat en gaan verder met ons project (T)huis. Er is weer heel wat gebeurd afgelopen week en ik kan vandaag wel gebruiken om even bij te komen. Kijken jullie even mee naar de afgelopen week?

Maandag | thuiskomen

maandag thuiskomen

Hoewel ik zondagavond een pijnstiller had genomen voor het slapengaan, bonsde het toch in mijn hoofd toen ik maandagochtend opstond. Met de nodige moeite sleepte ik me doorheen de dag. Ondanks de pijn in mijn hoofd was ik er toch in geslaagd om vrij productief te zijn op het werk, maar het gevoel van thuiskomen was zalig! Vooral toen twee kwispelende hondjes me stonden op te wachten. Ik vond de nodige ontspanning achter het fornuis in mijn experimenten met bietjes. Na een inhaalbeweging voor de strijk dook ik rij vroeg mijn bed in om nog net een knuffelsessie met Luna te houden.

Dinsdag| uitrusten

dinsdag uitrusten

Dinsdag werd er aan de hoofdpijn, die nog niet verdwenen was, ook nog keelpijn toegevoegd. Een beter idee kon mijn lijf niet bedenken. Opnieuw sleepte ik me door de werkdag om ’s avonds te beslissen dat ik zo niet naar de Franse les kon gaan. Uitrusten was het motto, dus dook ik samen met Luna onder een dekentje in de zetel met een boek. Het boek vergezelde mij even later ook naar mijn bed. Al ging het licht vrij snel uit om naar dromenland te gaan!

Woensdag | plannen

woensdag plannen

Het was niet makkelijk om wakker te worden woensdag, maar ik slaagde er toch in. Deze dag was alvast een pak beter dan de dagen ervoor, want toen ik na mijn werkdag terug thuis kwam, had ik veel zin om de deur en het raam in die ene kamer nog aan te pakken. Gewapend met een verfborstel ging ik aan de slag! ’s Middags had ik ook al zitten knutselen met mijn blog en een nieuwe lay-out online gegooid (Luna vond het wel oké zo). Daarna trakteerde mijn Lief op frietjes. Een productieve dag = landen met een boek!

Donderdag | lentekriebels

donderdag lentekriebels

Mijn man kreeg ze ook te pakken, afgelopen donderdag, de lentekriebels. Het was prachtig weer, we lunchten op het werk buiten en ik genoot echt van mijn fietstocht naar huis. Toen ik thuis kwam, was mijn man in de tuin bezig met het opruimen van het terras. Alles opnieuw ordenen, terras schoonmaken, een andere sfeer creëren in ons achtertuintje. Het resultaat was veelbelovend. Ik ben benieuwd hoe hij deze zomer de rest zal inrichten!

vrijdag | genieten

vrijdag genieten

De laatste werkdag van de week was er eigenlijk eentje teveel, dat besloten ik en mijn collega. Maar dat is geen excuus om niet te genieten. Een stukje cake en een kop thee zijn altijd welkom op zo’n dag. ’s Avonds moesten er nog boodschappen gedaan worden, maar we wilden de avond ook nog spenderen met onze lieve vrienden. Vrijdag is trouwens zo’n luie dag, waarop ik niet graag veel werk in mijn maaltijden steek. Dus werd het fastfood op z’n Saars: scampi’s met witloof en appeltjes in de wok! En zo konden we rond half negen neerstrijken in ons favoriete café en genieten van elkaars gezelschap, de gesprekken en iets lekkers! Geen betere manier om het weekend in te zetten!

zaterdag | lente vieren

lenteviering

Wie was er op het idee gekomen om op zaterdagochtend de wekker te zetten? Met de nodige moeite rolden we uit ons bedje om aan de dag te beginnen. ’s Avonds zou ik met de coven Ostara vieren, wat overigens een schitterende viering was, dus werden daarvoor de nodige voorbereidingen gedaan. Maar ik gooide ook de laatste lik verf op de deur en venster in de slaapkamer en we gingen naar de doe-het-zelver om een nieuwe plafond te kopen voor de badkamer. We gaan dus echt verder met project (T)huis!

Lazy sunday

lazy sunday

Aangezien ik afgelopen pas rond drie uur in bed lag, was het deze morgen echt een uitslaapmomentje. Mijn Lief maakte dan ook nog eens pannenkoeken als ontbijt, dat is pas echt zondag vieren! Ik maakte ook even tijd om wat blogs te schrijven. Het weer was niet super, maar toch werd ik naar buiten geroepen en maakten ik en Luna een fijne wandeling. De rest van de zondag ga ik nog even de keuken in en zal er genoeg gelezen worden.

Geniet nog van jullie zondag. Ik doe jullie alvast een mooi liedje cadeau!

4 Replies to “Afgelopen week…”

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.