Vandaag begint een nieuw jaar, vol nieuwe kansen, mogelijkheden en met veel, heel veel wensen. Hoewel je elke dag met een schone lei kan beginnen, is een nieuw jaar echt het moment om eens na te denken over wat je wilt bereiken de komende 365 dagen. Dream, plan, do! En dus maak ik een wishlist voor het komende jaar!

✔ Er zijn zoveel lieve mensen in ons leven. Die neem ik graag mee naar het komende jaar: vrienden, collega’s en familie. Dat ze maar allen weer een mooie plaats in ons leven mogen innemen!

Goed gezelschap

✔ 2018 mag gevuld zijn met mooie woorden. Ik hoop verder te kunnen blijven bloggen zoals afgelopen jaar. Op mijn eigen tempo, over de dingen waar ik graag over schrijf. Steeds meer is dit een echte mamablog aan het worden en dat vind ik niet erg. Ik hoop dat jullie dat ook vinden! Toch wil ik in 2018 weer het stukje rond persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit opnieuw opnemen.

✔ Mooie woorden mogen mij ook tegemoet komen in de vorm van boeken en blogs van anderen. Die laatste heb ik steeds minder kunnen volgen. Toch mis ik die inspiratie ook een beetje. Ik wil graag jullie mooie woorden ook meer lezen in 2018. Laat die leesflow trouwens maar komen. Mijn reading challenge staat voor volgend jaar op 30 boeken en die wil ik graag gaan halen, of lekker voorbij lezen!

✔ Innerlijke rust staat ook hoog bovenaan mijn wishlist. Veranderingen komen bij mij niet altijd goed binnen en laat het moederschap nu eens de grootste verandering in je leven zijn. Stilaan begin ik echt te genieten van ons kleintje. Dat betekent dus ruimte voor innerlijke rust. Graag neem ik het mediteren en mindfulness terug op.

Amélie en de eenhoorn

✔ Genieten van beebje? Oh ja, dat mag niet ontbreken op die lijst voor 2018. We zullen haar eerste verjaardag vieren, naar het zwembad gaan (ik heb haar al ingeschreven voor zwemles), uitstapjes maken en ontzettend veel knuffelen. En als ik het goed voor heb, zal ik ook veel achter haar aan mogen lopen.

✔ Sport moet er dus niet persé zijn in 2018, maar er mogen wel meer wandelingen zijn. Meer genieten van alle moois van de natuur. Samen met Amélie, samen met Luna en Wolf, samen met mijn Lief.

✔ Van een iets mag er dit jaar minder zijn: social media. Twitter gaat er uit, Facebook wil ik minder gaan gebruiken maar wel kwalitatiever en instagram mag mijn fotodagboekje zijn, zonder al mijn tijd in te nemen. Bewuster omgaan met social media dus. Laat dat nu maar een voornemen zijn.

✔ En last, but not least wens ik de mensen rondom mij eens wat geluk en blijheid toe. Dat ze ook mogen genieten van oudere en nieuwere kindjes, hun gezin, mooie momenten mogen kennen en over een jaartje met veel voldoening mogen terug kijken op een geslaagd jaar. Daar klinken we op!

Wat wensen jullie voor het komende jaar?

6 Replies to “2018, wishlist”

    1. Ik heb je blogje ook gelezen. Het wordt een spannende rit voor jou het komende jaar. Vergeet inderdaad ook niet om af en toe eens te pauzeren voor iets leuks en dan komt het vast op de een of andere manier goed!

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.